Buka ménu utama

Lubuk Lawas, Batang Asam, Tanjung Jabung Barat

Lubuk Lawas nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Batang Asam, Kabupatén Tanjung Jabung Barat, Propinsi Jambi, Indonésia.

Désa  Lubuk Lawas
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténTanjung Jabung Barat
KacamatanBatang Asam

Citakan:Batang Asam, Tanjung Jabung Barat


Gnome-home.svg