Lubuk Lawas, Batang Asam, Tanjung Jabung Barat

Lubuk Lawas nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Batang Asam, Kabupatén Tanjung Jabung Barat, Propinsi Jambi, Indonésia.

Désa  Lubuk Lawas
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténTanjung Jabung Barat
KacamatanBatang Asam

Citakan:Batang Asam, Tanjung Jabung Barat


Gnome-home.svg