Buka ménu utama

Lubuk Mandarsah nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Tengah Ilir, Kabupatén Tebo, Propinsi Jambi, Indonésia.

Désa  Lubuk Mandarsah
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténTebo
KacamatanTengah Ilir

Citakan:Tengah Ilir, Tebo


Gnome-home.svg