Buka ménu utama

Lubuk Mentilin nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Jangkat, Kabupatén Merangin, Propinsi Jambi, Indonésia.

Désa  Lubuk Mentilin
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténMerangin
KacamatanJangkat

Citakan:Jangkat, Merangin


Gnome-home.svg