Buka ménu utama

Lubuk Napal nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Tabir, Kabupatén Merangin, Propinsi Jambi, Indonésia.

Désa  Lubuk Napal
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténMerangin
KacamatanTabir

Citakan:Tabir, Merangin


Gnome-home.svg