Buka ménu utama

Lubuk Raya, Padang Hulu, Tebing Tinggi

Lubuk Raya nyaéta salah sahiji Kalurahan di kacamatan Padang Hulu, Kota Tebing Tinggi, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Kalurahan  Lubuk Raya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KotaTebing Tinggi
KacamatanPadang Hulu

Citakan:Padang Hulu, Tebing Tinggi


Gnome-home.svg