Buka ménu utama

Lubuk Resam, Cermin Nan Gedang, Sarolangun

Lubuk Resam nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cermin Nan Gedang, Kabupatén Sarolangun, Propinsi Jambi, Indonésia.

Désa  Lubuk Resam
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténSarolangun
KacamatanCermin Nan Gedang

Citakan:Cermin Nan Gedang, Sarolangun


Gnome-home.svg