Buka ménu utama

Lubuk Saban, Pantai Cermin, Serdang Bedagai

Lubuk Saban nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Pantai Cermin, Kabupatén Serdang Bedagai, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Lubuk Saban
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténSerdang Bedagai
KacamatanPantai Cermin

Citakan:Pantai Cermin, Serdang Bedagai


Gnome-home.svg