Buka ménu utama

Lugusari nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Pagelaran, Kabupatén Pringsewu, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Lugusari
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténPringsewu
KacamatanPagelaran

Citakan:Pagelaran, Pringsewu


Gnome-home.svg