Lukas Daniel Haas (gumelar di Los Angeles, California, Amerika Serikat, 16 April 1976; umur 46 taun) mangrupa aktor Amérika sareng musisi. Anjeunna parantos damel di akting salami tilu puluhan di mana anjeunna parantos ngalaksanakeun aktor dina langkung ti 50 pilem pilem sareng sajumlah acara televisi sareng paméran drama panggung.

Lukas Haas
Lukas Haas, 2018
GumelarLukas Daniel Haas
16 April 1976 (1976-04-16) (yuswa 46)
Los Angeles, California, Amerika Serikat
PagawéanAktor, musisi
Taun aktip1983–ayeuna

Tumbu luarÉdit