Buka ménu utama

Lukub Sabun Tengah, Kute Panang, Aceh Tengah

Lukub Sabun Tengah nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Kute Panang, Kabupatén Aceh Tengah, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Lukub Sabun Tengah
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Tengah
KacamatanKute Panang

Citakan:Kute Panang, Aceh Tengah


Gnome-home.svg