Buka ménu utama

Ménténg nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Bogor Barat, Kota Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Kalurahan  Ménténg
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaBogor
KacamatanBogor Barat



Gnome-home.svg