Buka ménu utama

Ménténg Atas, Setia Budi, Jakarta Selatan

Ménténg Atas nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Setia Budi, Kota Jakarta Selatan, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.

Kalurahan  Ménténg Atas
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Selatan
KacamatanSetia Budi



Gnome-home.svg