Mabar Hilir, Medan Deli, Medan

Mabar Hilir nyaéta salah sahiji Kalurahan di kacamatan Medan Deli, Kota Medan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Kalurahan  Mabar Hilir
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KotaMedan
KacamatanMedan Deli

Citakan:Medan Deli, Medan


Gnome-home.svg