Madara Uchiha (Naruto)

Madara Uchiha (うちは マダラ dina versi Jepang) nyaéta adalah nami pikeun salah sahiji karakter fiksi dina serial TV Naruto.[1][2]

Mangénkyou Sharingan Madara

RujukanÉdit

  1. Narutobase
  2. "Naruto" chapter 385"

Tumbu kaluarÉdit