Maju nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Sigumpar, Kabupatén Toba Samosir, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Maju
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténToba Samosir
KacamatanSigumpar

Citakan:Sigumpar, Toba Samosir


Gnome-home.svg