Makarti Jaya, Darul Makmur, Nagan Raya

Makarti Jaya nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Darul Makmur, Kabupatén Nagan Raya, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Makarti Jaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténNagan Raya
KacamatanDarul Makmur

Citakan:Darul Makmur, Nagan Raya


Gnome-home.svg