Makmur, Pasaribu Tobing, Tapanuli Tengah

Makmur nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Pasaribu Tobing, Kabupatén Tapanuli Tengah, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Makmur
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTapanuli Tengah
KacamatanPasaribu Tobing

Citakan:Pasaribu Tobing, Tapanuli Tengah


Gnome-home.svg