Makmur, Teluk Mengkudu, Serdang Bedagai

Makmur nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Teluk Mengkudu, Kabupatén Serdang Bedagai, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Makmur
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténSerdang Bedagai
KacamatanTeluk Mengkudu

Citakan:Teluk Mengkudu, Serdang Bedagai


Gnome-home.svg