Malaka Jaya, Durén Sawit, Jakarta Timur

Malaka Jaya nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Durén Sawit, Kota Jakarta Timur, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.

Kalurahan  Malaka Jaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Timur
KacamatanDurén Sawit



Gnome-home.svg