Malaka Sari, Durén Sawit, Jakarta Wétan

Malaka Sari nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Durén Sawit, Kota Jakarta Wétan, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.

Kalurahan Malaka Sari
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Wétan
KacamatanDurén Sawit