Malasin, Simeulue Barat, Simeulue

Malasin nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Simeulue Barat, Kabupatén Simeulue, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Malasin
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténSimeulue
KacamatanSimeulue Barat

Citakan:Simeulue Barat, Simeulue


Gnome-home.svg