Mali Cot nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Sakti, Kabupatén Pidie, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Mali Cot
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténPidie
KacamatanSakti

Citakan:Sakti, Pidie


Gnome-home.svg