Masahiro Ishii (石井 正弘? babar taun 1945) nyaéta gubernur Okayama Prefecture, Jepang, munggaran kapilih taun 1996.[rujukan?] Asalna ti Okayama, Okayama tur lulus ti University of Tokyo, digawé di Ministry of Construction saprak taun 1969 saméméh kapilih jadi gubernur.[rujukan?]

RujukanÉdit