Melawai, Kebayoran Baru, Jakarta Selatan

Melawai nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Kebayoran Baru, Kota Jakarta Kidul, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.

Kalurahan Melawai
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Kidul
KacamatanKebayoran Baru