Buka ménu utama

Mesjid Reubee nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Delima, Kabupatén Pidie, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Mesjid Reubee
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténPidie
KacamatanDelima

Citakan:Delima, Pidie


Gnome-home.svg