Buka ménu utama

Koordinat: 40°46′12″N 47°02′56″E / 40.77000°N 47.04889°E / 40.77000; 47.04889

Mingəçevir
Ségel resmi Mingəçevir
Ségel
NagaraBandéra Azerbaijan Azerbaijan
KotaMingachevir
Pangeusi
 (2008)[1]
 • Total99.775
Zona wanciUTC+4 (AZT)
 • Usum Panas (DST)UTC+5 (AZT)

Mingachevir (Basa Azerbaijan: Mingəçevir; ogé, Mengechaur, Mingächevir, Mingechaur, Mingechaurges, jeung Mingelchaur), kadang diéjah Mingecevir, nyaéta kota nu panggedéna kaopat di Azerbaijan kalawan populasi kira-kira 100.000 jiwa.

Hubungan asingÉdit

Kota kembarÉdit

RujukanÉdit