Buka ménu utama

Muara Ampolu, Muara Batang Toru, Tapanuli Kidul

Muara Ampolu nyaéta salah sahiji Kalurahan di kacamatan Muara Batang Toru, Kabupatén Tapanuli Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Kalurahan  Muara Ampolu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTapanuli Kidul
KacamatanMuara Batang Toru

Citakan:Muara Batang Toru, Tapanuli Kidul


Gnome-home.svg