Muara Ampolu, Muara Batang Toru, Tapanuli Kidul

Muara Ampolu nyaéta salah sahiji Kalurahan di kacamatan Muara Batang Toru, Kabupatén Tapanuli Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Kalurahan  Muara Ampolu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTapanuli Kidul
KacamatanMuara Batang Toru

Citakan:Muara Batang Toru, Tapanuli Kidul


Gnome-home.svg