Buka ménu utama

Muara Kelukup, Lembah Masurai, Merangin

Muara Kelukup nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Lembah Masurai, Kabupatén Merangin, Propinsi Jambi, Indonésia.

Désa  Muara Kelukup
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténMerangin
KacamatanLembah Masurai

Citakan:Lembah Masurai, Merangin


Gnome-home.svg