Buka ménu utama

Muara Kumpeh, Kumpeh Ulu, Muaro Jambi

Muara Kumpeh nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Kumpeh Ulu, Kabupatén Muaro Jambi, Propinsi Jambi, Indonésia.

Désa  Muara Kumpeh
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténMuaro Jambi
KacamatanKumpeh Ulu

Citakan:Kumpeh Ulu, Muaro Jambi


Gnome-home.svg