Buka ménu utama

Muara Langeh, Tabir Barat, Merangin

Muara Langeh nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Tabir Barat, Kabupatén Merangin, Propinsi Jambi, Indonésia.

Désa  Muara Langeh
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténMerangin
KacamatanTabir Barat

Citakan:Tabir Barat, Merangin


Gnome-home.svg