Buka ménu utama

Muara Lawe Bulan, Babussalam, Aceh Tenggara

Muara Lawe Bulan nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Babussalam, Kabupatén Aceh Tenggara, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Muara Lawe Bulan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Tenggara
KacamatanBabussalam

Citakan:Babussalam, Aceh Tenggara


Gnome-home.svg