Buka ménu utama

Muara Malinto Baru, Batang Lubu Sutam, Padang Lawas

Muara Malinto Baru nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Batang Lubu Sutam, Kabupatén Padang Lawas, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Muara Malinto Baru
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténPadang Lawas
KacamatanBatang Lubu Sutam

Citakan:Batang Lubu Sutam, Padang Lawas


Gnome-home.svg