Buka ménu utama

Muara Nibung, Pandan, Tapanuli Tengah

Muara Nibung nyaéta salah sahiji Kalurahan di kacamatan Pandan, Kabupatén Tapanuli Tengah, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Kalurahan  Muara Nibung
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTapanuli Tengah
KacamatanPandan

Citakan:Pandan, Tapanuli Tengah


Gnome-home.svg