Buka ménu utama

Muara Ode, Sirandorung, Tapanuli Tengah

Muara Ode nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Sirandorung, Kabupatén Tapanuli Tengah, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Muara Ode
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTapanuli Tengah
KacamatanSirandorung

Citakan:Sirandorung, Tapanuli Tengah


Gnome-home.svg