Buka ménu utama

Muara Opu, Muara Batang Toru, Tapanuli Kidul

Muara Opu nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Muara Batang Toru, Kabupatén Tapanuli Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Muara Opu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTapanuli Kidul
KacamatanMuara Batang Toru

Citakan:Muara Batang Toru, Tapanuli Kidul


Gnome-home.svg