Muara Opu, Muara Batang Toru, Tapanuli Kidul

Muara Opu nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Muara Batang Toru, Kabupatén Tapanuli Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Muara Opu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTapanuli Kidul
KacamatanMuara Batang Toru

Citakan:Muara Batang Toru, Tapanuli Kidul


Gnome-home.svg