Buka ménu utama

Muara Purba Nauli, Batang Angkola, Tapanuli Kidul

Muara Purba Nauli nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Batang Angkola, Kabupatén Tapanuli Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Muara Purba Nauli
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTapanuli Kidul
KacamatanBatang Angkola

Citakan:Batang Angkola, Tapanuli Kidul


Gnome-home.svg