Buka ménu utama

Muara Tais II nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Batang Angkola, Kabupatén Tapanuli Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Muara Tais II
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTapanuli Kidul
KacamatanBatang Angkola

Citakan:Batang Angkola, Tapanuli Kidul


Gnome-home.svg