Muara Tais III, Batang Angkola, Tapanuli Kidul

Muara Tais III nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Batang Angkola, Kabupatén Tapanuli Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Muara Tais III
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTapanuli Kidul
KacamatanBatang Angkola

Citakan:Batang Angkola, Tapanuli Kidul


Gnome-home.svg