Buka ménu utama

Muara Tige, Batang Lubu Sutam, Padang Lawas

Muara Tige nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Batang Lubu Sutam, Kabupatén Padang Lawas, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Muara Tige
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténPadang Lawas
KacamatanBatang Lubu Sutam

Citakan:Batang Lubu Sutam, Padang Lawas


Gnome-home.svg