Muara Tige, Batang Lubu Sutam, Padang Lawas

Muara Tige nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Batang Lubu Sutam, Kabupatén Padang Lawas, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Muara Tige
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténPadang Lawas
KacamatanBatang Lubu Sutam

Citakan:Batang Lubu Sutam, Padang Lawas


Gnome-home.svg