Buka ménu utama

Muaraseberang, Seberang Kota, Tanjung Jabung Barat

Muaraseberang nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Seberang Kota, Kabupatén Tanjung Jabung Barat, Propinsi Jambi, Indonésia.

Désa  Muaraseberang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténTanjung Jabung Barat
KacamatanSeberang Kota

Citakan:Seberang Kota, Tanjung Jabung Barat


Gnome-home.svg