Buka ménu utama

Muaro Air Dua, Batang Asai, Sarolangun

Muaro Air Dua nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Batang Asai, Kabupatén Sarolangun, Propinsi Jambi, Indonésia.

Désa  Muaro Air Dua
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténSarolangun
KacamatanBatang Asai

Citakan:Batang Asai, Sarolangun


Gnome-home.svg