Muaro Pijoan, Jambi Luar Kota, Muaro Jambi

Muaro Pijoan nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Jambi Luar Kota, Kabupatén Muaro Jambi, Propinsi Jambi, Indonésia.

Désa  Muaro Pijoan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténMuaro Jambi
KacamatanJambi Luar Kota

Citakan:Jambi Luar Kota, Muaro Jambi


Gnome-home.svg