Muaro Tebo Pandak, Limbur Lubuk Mengkuang, Bungo

Muaro Tebo Pandak nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Limbur Lubuk Mengkuang, Kabupatén Bungo, Propinsi Jambi, Indonésia.

Désa  Muaro Tebo Pandak
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténBungo
KacamatanLimbur Lubuk Mengkuang

Citakan:Limbur Lubuk Mengkuang, Bungo


Gnome-home.svg