Buka ménu utama

Muaro Tebo Pandak, Limbur Lubuk Mengkuang, Bungo

Muaro Tebo Pandak nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Limbur Lubuk Mengkuang, Kabupatén Bungo, Propinsi Jambi, Indonésia.

Désa  Muaro Tebo Pandak
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténBungo
KacamatanLimbur Lubuk Mengkuang

Citakan:Limbur Lubuk Mengkuang, Bungo


Gnome-home.svg