Buka ménu utama

Mudung Laut nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Pelayangan, Kota Jambi, Propinsi Jambi, Indonésia.

Kalurahan  Mudung Laut
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KotaJambi
KacamatanPelayangan

Citakan:Pelayangan, Jambi


Gnome-home.svg