Buka ménu utama

Mugo Rayeuk, Panton Reu, Aceh Barat

Mugo Rayeuk nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Panton Reu, Kabupatén Aceh Barat, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Mugo Rayeuk
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Barat
KacamatanPanton Reu

Citakan:Panton Reu, Aceh Barat


Gnome-home.svg