Buka ménu utama

Muka Paya nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Hinai, Kabupatén Langkat, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Muka Paya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLangkat
KacamatanHinai

Citakan:Hinai, Langkat


Gnome-home.svg