Buka ménu utama

Muko nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Kaway XVI, Kabupatén Aceh Barat, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Muko
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Barat
KacamatanKaway XVI

Citakan:Kaway XVI, Aceh Barat


Gnome-home.svg