Buka ménu utama

Muktijaya, Sétu, Bekasi

désa di Bekasi, Jawa Barat

Muktijaya nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Sétu, Kabupatén Bekasi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Muktijaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBekasi
KacamatanSétu



Gnome-home.svg