Buka ménu utama

Mulie Dame, Lawe Sigala-Gala, Aceh Tenggara

Mulie Dame nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Lawe Sigala-Gala, Kabupatén Aceh Tenggara, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Mulie Dame
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Tenggara
KacamatanLawe Sigala-Gala

Citakan:Lawe Sigala-Gala, Aceh Tenggara


Gnome-home.svg