Buka ménu utama

Mulio Rejo nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Sunggal, Kabupatén Deli Serdang, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Mulio Rejo
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténDeli Serdang
KacamatanSunggal

Citakan:Sunggal, Deli Serdang


Gnome-home.svg